Paljon on monenlaista…

Jotenkin sitä ajatteli etukäteen, että sitten kun päästään vaunuun niin ehditään hieman hengähtää ja nauttia luonnonrauhasta ja istua ja ihmetellä ja keskittyä kivoihin työjuttuihin ja tähän blogin pitämiseen. Mitäpä luulette kuinka kävi? Raportoin nyt kaksi viikkoa muuton jälkeen ja voin sanoa, että ei paljoa istuskella vaan on projektia projektin perään.

Nämähän on tietysti aina valinta kysymyksiä. Eli toki jos menisi sen helpomman mukaan, niin sittenhän ei tarvitsisi näin paljon säätää koko ajan. Jos olisimme esimerkiksi valinneet hieman helpomman vaunupaikan, niin ei tarvitsisi nyt kehitellä vaununsiirtolaitteita ja tehdä pihatötä.

Mutta kannattaako nähdä hieman aikaa, vaivaa ja rahaa, että voi sitten paikallaoloajan nauttia omasta rauhasta metsän kupeessa? Vai olisiko parempi, että vaunun saa vaan huoletta ajaa paikalleen ja pois, mutta tie on lähellä, naapurit on lähellä, ihmiset kulkisivat vaunun vierestä, metsän tilalla olisi puska ja aita?

Mutta mitä siitä oikeastaan tulisi jos menisi vain helpon mukaan, jos ei nähtäisi vaivaa asioiden eteen. Kyllä oman viihtyvyyden eteen pitää nähdä vaivaa. Pitää rakentaa itselleen sellaiset puitteet, että on niissä joka päivä onnellinen. Jos oma asunto, piha tai koko asuinalue ei miellytä niin sitten pitää tehdä asioille jotain. Koskaan ei kannata vain tyytyä niin kauan kuin asioille on jotain tehtävissä. Meillä tietysti on siitä helppo tilanne, että paikan vaihto onnistuu nostamalla kytkintä, mutta aika helposti asunnon saa myös myytyä, siitäkin on kokemusta.

Tänään saatiin tontin haravointi ja siivousurakka valmiiksi. Sen jälkeen oli vuorossa se tärkein piste i:n päälle, riippumaton ja slackin virittäminen.

Huomenna (ilman yllättäviä muuttujia 😉 ) esittelemme tonttia ja vaunua videoblogin ja perusblogin merkeissä!

 

4 kommenttia

 1. Kaarina toukokuu 12, 2018 klo 9:14 pm

  Kivaa se on 😊. Sitä löytyy itsestä uusia ulottuvuuksia, kun tekee hommia itsensä viihtymiseksi esim. noita haravoimisia 🤗. Jatkakaa samaan malliin, taidatte kyllä nauttia siitä!

  • Maikku toukokuu 14, 2018 klo 4:30 pm

   Ollaan kyllä nautittu ja aiotaan jatkaa samaan malliin 😀

 2. Anja-Riita toukokuu 13, 2018 klo 2:13 pm

  Nyt on ilmat kohdallaan tehdä pihatöitä ja nauttia luonnosta☀️😊😊

  • Maikku toukokuu 14, 2018 klo 4:31 pm

   No on kyllä! Ihanaa, kun pääsee ulko-ovesta suoraan luontoon ja omalle terassille kahvitauolle. 🙂

Kirjoita kommentti